2013-05-03

Animal Event


Hulphond heeft een standje op het Animal Event op het terrein van de safaripark de Beekse Bergen en via onze pupinstructrice komt er een verzoek voor vrijwilligers om hier een demo te geven. We zijn er nog nooit geweest, maar hebben al wel eens plannen gehad om naar dit jaarlijkse event toe te gaan en melden ons direct aan. Het is altijd leuk om Hulphond Nederland op deze manier te vertegenwoordigen en om mensen een indruk te geven wat er bij de training van een pup komt kijken. We worden wel gewaarschuwd dat de demo hooguit een kwartier zal duren, maar dat vinden we helemaal niet erg.
Er zijn dieren zijn van allerlei soorten en maten en dat is dus een mooie gelegenheid om met Vanna te oefenen in beheersing. Daarnaast zijn er ook veel stands over verzorging, training , voeding en huisvesting van onze huisdieren. En er zijn doorlopend demo’s van allerlei aard.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Broer Valdo is ook aanwezig bij de demo van Hulphond Nederland en samen met zijn baasjes lopen we het terrein over.
 
Omdat Valdo’s vrouwtje fysiotherapeut is, krijgt Valdo op verzoek een checkup bij de dierenfysiotherapeut met uitleg voor zijn vrouwtje.  Ik vind het erg interessant om te volgen. Vanna ligt intussen lekker lui op het revalidatiekussen dat bedoeld is voor oefeningen.  Vanna ligt lui op het kussen en rolt er zowaar vanaf, omdat ze zo graag geaaid wil worden door haar baasje.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vanna zelf ondergaat een gezondheidscheck bij de Royal Canin stand. Hier worden ogen, oren, vacht, huid en gewicht gecheckt. Vreemde handen aan haar lijf dus, want na haar check-up bij de dierenarts bij haar inentingen heeft niemand anders haar op deze manier aangeraakt. Ze vind het gelukkig allemaal prima en krijgt een glansrijke goed op haar controlekaart.
 
We doen leuke ideeën op voor spelletjes met onze pups.
 
Het is wel een warme dag en omdat alle drukte op het terrein ook veel van onze pups vergt, besluiten we een deel van de terrein over te slaan en wat vroeger naar huis te gaan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten